Δελτίο Εκκλησιαστικών Ανακοινώσεων: Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Η ιερά εικόνα της Παναγίας Παναχράντου και η Τιμία Κάρα του Αγίου Παντελεήμονος του Ιαματικού από την Άνδρο τίθενται σε προσκύνηση στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Πειραιώς  όπου διοργανώνονται  εορταστικές εκδηλώσεις με την επωνυμία «Δημήτρια 2019» έως τις 28 Οκτωβρίου προς τιμήν του Αγίου Δημητρίου του Μυροβλύτου.

Σήμερα Τετάρτη 23/10 στις 18:00 θα ψαλεί Μέγας πανηγυρικός Εσπερινός και θα τελεσθεί το μυστήριο του ιερού ευχελαίου. Θα χοροστατήσει και θα ομιλήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος. Στις 21:30 θα τελεσθεί ιερά αγρυπνία από τον Αρχιμ. Σπυρίδωνα Δεναξά, Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Παναγίας Χοζοβιωτίσσης Αμοργού.

Την Πέμπτη 24/10 στις 19:00 θα μιλήσει ο πρωτοπρεσβύτερος π. Ευάγγελος Παπανικολάου, ιατρός και ιεραπόστολος στο Καμερούν. Στις 21:30 θα τελεσθεί ιερά αγρυπνία.

Οι Ιερές Ακολουθίες επί τη πανηγύρει του Ναού θα τελεσθούν ως ακολούθως:

Την Παρασκευή 25/10 στις 19:00 θα ψαλεί Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός. Στις 22:00 θα αρχίσει η τέλεση ιεράς αγρυπνίας όπου θα ομιλήσει ο Αρχιμ. Αυγουστίνος Θεοδωρόπουλος για το ποιητικό πρόσωπο του Αγίου Δημητρίου.

Το Σάββατο 26/10 το πρωί θα τελεσθεί Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ. Στις 17:00 θα ψαλεί Αρχιερατικός μεθέορτος εσπερινός και θα ακολουθήσει η περιφορά της ιεράς εικόνας. Στις 21:00 θα τελεσθεί ιερά αγρυπνία όπου θα ιερουργήσει και θα ομιλήσει ο Αρχιμ. Δανιήλ Ψωίνος.

Την Κυριακή 27/10 το πρωί θα τελεσθεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

………………………………………………………………………………………….

Πανηγυρίζει και ο Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Νέου Φαλήρου της Μητροπολιτικής περιφέρειας Πειραιώς με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Την Παρασκευή 25/10 στις 19:00 θα ψαλεί Μέγας Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ. Θα ακολουθήσει η λιτάνευση της ιεράς εικόνας και στις 23:30 θα τελεσθεί ιερά αγρυπνία.

Το πρωί του Σαββάτου 26/10 θα τελεσθεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία. Στις 18:30 θα ψαλεί Μέγας Εσπερινός μετά Παρακλητικού Κανόνα.

………………………………………………………………………………………….

Την Αρχαιοπρεπή Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ   την προσεχή Κυριακή 27/10 το πρωί στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς.

…………………………………………………………………………………………

Στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πειραιώς έως τις 23 Οκτωβρίου πραγματοποιείται ο εορτασμός της Ενθρονίσεως της ιεράς εικόνας της Παναγίας Τριχερούσας στο Ναό.

Στο Ναό τίθενται σε προσκύνηση ιερά λείψανα Αγίων –μεταξύ των οποίων-του Αγίου Νεκταρίου, του Αγίου Λουκά του Ιατρού, του Αγίου Παρθενίου, του Αγίου Χαραλάμπους, του Αγίου Νικολάου Πλανά και τεμάχιο Τιμίου Ξύλου.

Σήμερα Τετάρτη 23/10 στις 18:00 θα ψαλούν  μεθέορτος εσπερινός και η Παράκληση στην Παναγία Τριχερούσα. Στις 19:45 θα τελεσθεί Νυκτερινή Θεία Λειτουργία του Αγίου  Ιακώβου του Αδελφοθέου.

…………………………………………………………………………………………

Ιερά λείψανα του Αγίου Νεκταρίου του Θαυματουργού τίθενται σε προσκύνηση στον  Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο δήμο Αγίου Δημητρίου έως τις 28/10 στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων «Δημήτρια 2019».

Σήμερα Τετάρτη 23/10 στις 19:00 θα μιλήσει ο Γέροντας  Εφραίμ, Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους με θέμα «Πάσα πνοή αινεσάτω τον Κύριον».

Στις 20:00   ο Γέροντας Εφραίμ θα συζητήσει στο Αρχονταρίκι με τους πιστούς για θέματα ορθοδόξου πνευματικότητας.

Στις 21:30 θα τελεσθεί ιερά αγρυπνία όπου θα ιερουργήσει και θα ομιλήσει ο Γέροντας Εφραίμ

…………………………………………………………………………………………………………………………………..

Η Ιερά και θαυματουργή εικόνα της Παναγίας Γιάτρισσας θα τεθεί σε προσκύνηση στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου των Όπλων Κάτω Πατησίων έως τις 28/10. Στο Ναό πραγματοποιούνται εορταστικές εκδηλώσεις με την ευκαιρία της μνήμης του Αγίου Δημητρίου.

Κάθε ημέρα τελούνται το πρωί η Θεία Λειτουργία, στις 11:00 η Ιερά Παράκληση και στις 18:00 ο Εσπερινός και  ο Όρθρος της Μεγάλης Εβδομάδας του Αγίου Δημητρίου και στις 21:00 το Απόδειπνο με τους Χαιρετισμούς.

Σήμερα Τετάρτη 23/10 στις 16:30 θα τελεσθεί ιερό ευχέλαιο και στις 18:00 θα μιλήσει ο Αρχιμ. Εφραίμ Παναούσης για το έπος του 1940.

………………………………………………………………………………………….

Η ιστορική και θαυματουργή εικόνα της Παναγίας Κανάλας από την Κύθνο τίθεται σε προσκύνηση στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας Βύρωνος έως τις 29 Οκτωβρίου.

Σήμερα Τετάρτη 23/10 στις 19:00 θα μιλήσει ο πρωτοπρεσβύτερος π. Θεμιστοκλής Χριστοδούλου για την αλλοίωση του χριστιανικού ήθους.

…………………………………………………………………………………………………………………………………

Η ενορία Ευαγγελιστρίας Πειραιώς  οργανώνει για όγδοη συνεχή χρονιά το τρίμηνο πρόγραμμα «Ενορία εν δράσει», μία προσπάθεια για την ενίσχυση της συντροφικότητας και της αλληλεγγύης των μελών της εκκλησίας. Πρόκειται για  δράσεις σε συνδυασμό με τη λατρευτική ζωή της ενορίας.

Σήμερα Τετάρτη 23/10 στις 19:00 θα ψαλεί η Παράκληση της Παναγίας Βηματάρισσας και θα μιλήσει ο Αρχιμ. Διονύσιος Κατερίνας.

Την Πέμπτη 24/10 στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί μουσικοθεατρική  παράσταση από τα μουσικά τμήματα της ενορίας Αγίων Αναργύρων Ηλιουπόλεως.

………………………………………………………………………………………

Στον Ιερό Ναό Παναγίας Μυρτιδιωτίσσης Πειραιώς απόψε Τετάρτη 23/10 θα τελεσθεί ιερά αγρυπνία με την Αρχαιοπρεπή Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου(21:00).

………………………………………………………………………………………….

Ιερές αγρυπνίες θα τελεσθούν απόψε Τετάρτη 23/10 στους Ιερούς Ναούς:

 • Αγίου Λουκά Πατησίων (20:00).
 • Παναγίας Ελευθερώτριας στην Πολιτεία Κηφισιάς 19:00.
 • Αγίας Βαρβάρας Άνω Πατησίων 20:00.
 • Τριών Ιεραρχών Νικαίας στις 17:00.
 • Και στην Ιερά Μονή Αγίου Νεκταρίου στην Άνω Γλυφάδα 22:00.

…………………………………………………………………………………………

Το Μυστήριο του ιερού ευχελαίου θα τελεσθεί σήμερα Τετάρτη 23/10 στους Ιερούς Ναούς:

 • Αγίων Αθανασίου και Ευγενίας Περιστερίου στις 17:30.
 • Παναγίας Δακρυρροούσης στη Νίκαια στις 18:00.
 • Αγίας Γλυκερίας Γαλατσίου στις 18:00.
 • Αγίου Νικολάου Μαρκοπούλου στις 18:00.

…………………………………………………………………………………………

Η Αρχαιοπρεπής Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου Αδελφοθέου θα τελεσθεί σήμερα 23/10  στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων στις 19:00.

………………………………………………………………………………………….

Ομιλία με θέμα «Εκ του πλησίον μας η ζωή ή ο θάνατος;» θα πραγματοποιήσει ο Γέροντας Λουκάς Φιλοθεϊτης σήμερα Τετάρτη 23/10 στα 19:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μαρκοπούλου.

…………………………………………………………………………………………

Για την αξιοποίηση του χρόνου θα μιλήσει ο π.Αθανάσιος Αττάρτ  σήμερα Τετάρτη 23/10 στις  18:30 στην Χριστιανική Ένωση Εργαζομένης Νεολαίας (Γ΄Σεπτεμβρίου 11 στην Αθήνα).

…………………………………………………………………………………………

Στον  Ιερό Ναό Αγίας Ματρώνης Νέας Ερυθραίας, τίθεται σε προσκύνηση η Τιμία Κάρα  του Αγίου Παρθενίου, Επισκόπου Λαμψάκου, μέχρι την Πέμπτη 24/10 στις 16:00. Κάθε ημέρα  τελούνται Ιερές Ακολουθίες.

…………………………………………………………………………………………

Ιερές αγρυπνίες θα τελεσθούν την Πέμπτη 24/10 το βράδυ στους Ιερούς Ναούς:

 • Αγίων Αθανασίου και Ευγενίας Περιστερίου (20:00).
 • Αγίας Φιλοθέης στο δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού 20:30.
 • Αγίου Θωμά Άνω Κυψέλης 20:30.

…………………………………………………………………………………………

Ιερό ευχέλαιο θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Χαλανδρίου Βριλησσίων την Πέμπτη 24/10 στις 18:30.

…………………………………………………………………………………………

Στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πειραιώς κάθε Τετάρτη , στις 11:00 τελείται η Παράκληση της Παναγίας και  το απόγευμα ,μετά τον Εσπερινό ,η παράκληση του Αγίου Παρθενίου επισκόπου Λαμψάκου, προστάτου των Καρκινοπαθών.

Στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Ρέντη, κάθε Τετάρτη στις 18:30 ψάλλεται η Παράκληση στην Παναγία.

……………………………………………………………………………………………………………………………….

Στον Ιερό Ναό Αγίου Φανουρίου Δραπετσώνας τελούνται καθημερινά στις 18:00 η Ακολουθία του Εσπερινού και του Παρακλητικού Κανόνα του Αγίου Φανουρίου.

Κάθε Δευτέρα τελούνται στις 18:00 ο εσπερινός και η Παράκληση  της Παναγίας Ιεροσολυμίτισσας με ειδική ευχή υπέρ ατέκνων ζευγαριών.

Κάθε Τετάρτη στις 12:00 τελείται ιερό ευχέλαιο.

Κάθε Πέμπτη στις 18:00 τελούνται ο εσπερινός και η Παράκληση στους Αγίους Ραφαήλ, Νικόλαο και Ειρήνη και τίθεται σε προσκύνηση ιερό λείψανο τους.

………………………………………………………………………………………….

Ασθενείς συνάνθρωποί μας νοσηλεύονται και χρειάζονται επειγόντως αίμα. Όποιοι μπορούν να βοηθήσουν, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς του Ρ/Σ μας 210-4118602 και 210-4118640.

………………………………………………………………………………………

Η «Πειραϊκή Εκκλησία» γνωστοποιεί ότι, βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη εκστρατεία προσηλυτισμού από την Αμερικανική Φυλλαδική Εταιρεία «Σκοπιά» των Μαρτύρων του Ιεχωβά.

Η Ιερά Μητρόπολις Πειραιώς  εφιστά την προσοχή  έτσι ώστε  οι πιστοί να μην πέσουν θύματα των κακοδοξιών της χιλιαστικής αίρεσης η οποία δεν έχει καμία σχέση με τον Χριστιανισμό. Με σκοπό την ενημέρωση σχετικά με την αίρεση των Μαρτύρων του Ιεχωβά,  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ σε εγκύκλιο σημείωμά του – μεταξύ άλλων – αναφέρει τα εξής:

«Ὁι Ιεχωβάδες ή Αμερικανική Φυλλαδική Μετοχική Εταιρεία «Σκοπιά του Πύργου» των λεγομένων Μαρτύρων του Ιεχωβά, υιοθετεί πλήθος καταδικασμένων αιρέσεων κατά της Παναγίας μας, των Αγίων μας, των ιερών Μυστηρίων, του Τιμίου Σταυρού, των Αγίων εικόνων, κυρίως όμως για το θεανθρώπινο πρόσωπο του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, του ενσαρκωθέντος Υιού και Λόγου του Θεού, μεταξύ των οποίων του αιρεσιάρχη Αρείου τον οποίο κατεδίκασε η Α΄Οικουμενική Σύνοδος το 325 και του άραβα εμπόρου Μωάμεθ κατά τον 6ο και 7ο αιώνα οι οποίοι βλασφημούσαν διδάσκοντας επινοήσεις του αρχεκάκου διαβόλου, ότι ο ενσαρκωθείς Υιός και Λόγος του Θεού ήταν κτίσμα και όχι αληθινός Θεός.

Η Ιερά Μητρόπολις Πειραιώς έχει κυκλοφορήσει δύο κατατοπιστικά έντυπα για την φοβερή παναίρεση των Μαρτύρων του Ιεχωβά, όπου βέβαια διαχωρίζει μεταξύ της αιρέσεως και των οπαδών –θυμάτων της, για τους οποίους πρέπει συνεχώς να προσευχόμαστε με πολλή αγάπη, να τους λυτρώσει ο Θεός από τα δίχτυα του Διαβόλου και της φοβερής αυτής κακοδοξίας που οδηγεί μαθηματικά στην απώλεια» καταλήγει στο εγκύκλιο σημείωμά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ.

………………………………………………………………………………………

 • Τετραήμερη προσκυνηματική εκδρομή στην Καβάλα θα πραγματοποιήσει η «Πειραϊκή Εκκλησία» από 25-28 Οκτωβρίου. Θα δοθεί η ιδιαίτερη ευκαιρία στους συμμετέχοντες να προσκυνήσουν στις Ιερές Μονές Αγίου Ιωάννου Προδρόμου στη Νικήσιανη, Παναγίας Εικοσιφοινίσσης, Αναλήψεως Δράμας, Αγίου Αποστόλου Σίλα, στο Βαπτιστήριο της Αγίας Λυδίας, εκεί όπου βαπτίσθηκε η πρώτη Ευρωπαία Χριστιανή από τον Απόστολο Παύλο. Θα ξεναγηθούν, επίσης, στα αξιοθέατα της Καβάλας.
 • Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο 210-4118602.

………………………………………………………………………………………

Το Κέντρο Επιμορφώσεως Βυζαντινής Αγιογραφίας της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς λειτουργεί φέτος για τριακοστή χρονιά και δέχεται μικρούς και μεγάλους με θέληση και ζήλο να διδαχθούν την ιερή τέχνη της τοιχογραφίας και των φορητών εικόνων. Καταξιωμένοι Αγιογράφοι διδάσκουν ελεύθερο σχέδιο, χρώμα, σύνθεση, εικόνες και ψηφιδωτά.

Παραδίδονται, επίσης, μαθήματα ζωγραφικής για μαθητές από Β’ Δημοτικού έως Β’ Γυμνασίου.

Εγγραφές πραγματοποιούνται καθημερινά 18:00 – 21:00 (εκτός Σαββάτου και Κυριακή) και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 210 45 36 204.

……………………………………………………………………………………

Στο Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς  διδάσκονται όλα τα  μουσικά όργανα κλασσικής, σύγχρονης, παραδοσιακής και λαϊκής μουσικής. Υπάρχουν τμήματα μουσικής προπαιδείας, ανώτερα θεωρητικά, θεωρητικά ευρωπαϊκής, παρέχεται η δυνατότητα προετοιμασίας για μουσικά πανεπιστήμια, ενώ λειτουργούν χορωδία και ορχήστρα. Τα πτυχία είναι αναγνωρισμένα από το κράτος.

Παράλληλα λειτουργεί και φέτος η αναγνωρισμένη από το κράτος  Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

Οι εγγραφές συνεχίζονται. Πληροφορίες δίνονται στο 2130257007. Η διεύθυνση είναι Μπούρμπαχη 24 , πλησίον Ιερού Ναού Αγίας Σοφίας Πειραιώς.

………………………………………………………………………………………

Συνεχίζονται οι εγγραφές στα Εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς στα οποία λειτουργούν όλες οι βαθμίδες της εκπαίδευσης (Παιδικός Σταθμός, Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο).

Τα Εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς στοχεύουν αφενός στο να προσφέρουν γνώσεις και τρόπους μάθησης, αφετέρου να εμφυσήσουν στους μαθητές την ελληνορθόδοξη παιδεία, που στοχεύει στην ολόπλευρη πνευματική, ψυχική και σωματική καλλιέργειά τους.

Διαθέτουν σύγχρονες, ανακαινισμένες εγκαταστάσεις με άρτια εξοπλισμένες αίθουσες διδασκαλίας αλλά και εργαστήρια.

Πληροφορίες:210 4610915.

………………………………………………………………………………………

Στην Έκθεση Εκκλησιαστικών ειδών της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς στο κέντρο του Πειραιά (Κολοκοτρώνη 85) φιλοξενούνται συλλεκτικές εκδόσεις και προϊόντα της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπεδίου Αγίου Όρους. Θα βρείτε επίσης αγνό παρθένο ελαιόλαδο, βότανα, μέλι και κρασί βιολογικής παραγωγής, θυμίαμα, αγνό σαπούνι και προϊόντα περιποίησης. Για παραγγελίες 210-4124726.

………………………………………………………………………………………

Στο πλαίσιο του Κοινωνικού της έργου, η Ιερά Μητρόπολις Πειραιώς δημιούργησε Συμβουλευτικό Κοινωνικό Ιατρείο. Στεγάζεται στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Πειραιώς και περιλαμβάνει τις ειδικότητες Παθολογία, Καρδιολογία και Ψυχιατρική. Για πληροφορίες μπορείτε να τηλεφωνείτε στο 210 4125619.

 

ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

Αιμοδοσία διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολις Πειραιώς την Κυριακή 02/11 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Πειραιώς.

Όπως σημειώνει σε εγκύκλιο σημείωμά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ: «Είναι καθήκον μας ως χριστιανών ,να ακολουθήσουμε το παράδειγμα του Αρχηγού και Τελειωτού της πίστεώς μας Ιησού Χριστού, ο οποίος έδωκε το Τίμιον Αίμα Αυτού ‘λύτρον αντί πολλών’ δια την σωτηρίαν μας».

………………………………………………………………………………………….

Ιερές αγρυπνίες επί τη μνήμη του Αγίου Δημητρίου του Μυροβλύτου θα τελεσθούν την Παρασκευή 25/10 το βράδυ στους Ιερούς Ναούς:

 • Αγίου Παντελεήμονος Γλυφάδας 21:00.
 • Ζωοδόχου Πηγής Καλογραίζης 20:00.
 • Αγίου Ελευθερίου οδού Αχαρνών 21:30.
 • Παναγίας Ρόμβης στο Σύνταγμα 20:00.
 • Παμμεγίστων Ταξιαρχών Κορυδαλλού 21:00.
 • Αγίας Παρασκευής Ηλιουπόλεως 21:30.
 • Αγίου Νικολάου Νικαίας 20:30.
 • Αγίου Σάββα Ηγιασμένου στα Γλυκά Νερά 19:30.
 • Στο παρεκκλήσιο Παμμεγίστων Ταξιαρχών της ενορίας Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού 20:30 ( Σύλλογος ‘Σήμαντρο’).

 

 • Στις Ιερές Μονές:
 • Κοιμήσεως Θεοτόκου Σκαραμαγκά 20:00.
 • Αγίου Νεκταρίου στην Άνω Γλυφάδα 20:30.
 • Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αστερίου Υμηττού 20:00.
 • Στο Σιμωνοπετρίτικο Μετόχι της Αναλήψεως στο Βύρωνα 20:00.

…………………………………………………………………………………………

Πανηγυρίζουν το Σάββατο 26/10 επί τη εορτή του Αγίου Δημητρίου οι Ιεροί Ναοί:

 • Αγίου Δημητρίου Άνω Κορυδαλλού.
 • Αγίου Δημητρίου στο Κοντόπευκο Αγίας Παρασκευής.
 • Το παρεκκλήσιο Αγίου Δημητρίου της ενορίας Αγίου Γεωργίου Ταύρου όπου θα τεθεί σε προσκύνηση ιερά εικόνα το Αγίου εκ Κωνσταντινουπόλεως.
 • Το παρεκκλήσιο Αγίου Δημητρίου (θέση Ντάγλα) του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννου Μαρκοπούλου.

………………………………………………………………………………………….

Ιερά αγρυπνία θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Πειραιώς το Σάββατο 26/10  στις 21:30.

………………………………………………………………………………………….

Η Αρχαιοπρεπής Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου θα τελεσθεί την Κυριακή 27/10 το πρωί στον Ιερό Ναό Υπαπαντής στο Λόφο Αξιωματικών Περιστερίου.

………………………………………………………………………………………….

Ιερά αγρυπνία θα τελεσθεί την Κυριακή 27/10  το βράδυ επί τη εορτή της Αγίας Σκέπης στον Ιερό Ναό Αγίου Νείλου Πειραιώς 21:00.

…………………………………………………………………………………………

Ιερά αγρυπνία θα τελεσθεί την Τετάρτη 30/10 το βράδυ στον Ιερό Ναό Αγίων Αθανασίου και Ευγενίας Περιστερίου (20:00) επί τη μνήμη του Οσίου Δαυίδ του εν Ευβοία.

…………………………………………………………………………………………

Ιερές αγρυπνίες επί τη μνήμη των Αγίων Αναργύρων θα τελεσθούν την Πέμπτη 31/10 το βράδυ:

στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Σκαραμαγκά.

Κοινοποιήστε:


Η “Πειραϊκή Εκκλησία 91,2 FM” στηρίζεται στην δική σας αγάπη!

Για όσους θέλουν να βοηθήσουν υπάρχει ειδικός λογαριασμός της Ιερά Μητροπόλεως Πειραιώς για το ραδιοφωνικό μας σταθμό.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

 • Βούλγαρη 48 Πειραιάς
 • 210 4118602 , 210 4118640
 • info [at] peradio [dot] com
 • www.peradio.com

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο newsletter για να ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα και τις δράσεις του Ραδιοφωνικού μας Σταθμού.
ΕΓΓΡΑΦΗ