ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΚΑΙ ΗΧΟΛΗΠΤΕΣ

 • Διαβάστε πληροφορίες και βιογραφικά στοιχεία για τους παραγωγούς και συνεργατες της Πειραϊκης Εκκλησίας.
 • geronimakis.m@peradio.com

  Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1981.

  Φοίτησε στο τμήμα Ηχοληψίας του Κέντρου Ελευθέρων Σπουδών ANT1, στο τμήμα Ηχοληψίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ και στο τμήμα μουσικής τεχνολογίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, έχοντας παράλληλα παρακολουθήσει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών σεμινάρια πολυκάναλης ηχογράφησης και ηλεκτροακουστικής μελέτης.

  Έχει συμμετάσχει σε παραγωγές ψηφιακών δίσκων.

  Από το 1995 εργάζομαι στο Ραδιοφωνικό Σταθμό «Πειραϊκή Εκκλησία»,ως ηχολήπτης.

 • p.giannis@peradio.com

  Ο Παναγιώτης Γιαννής είναι 31 ετών .Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά ,σπούδασε Τεχνικός Πολυμέσων στο κολέγιο IST (Univeristy of Ηertfordshire) και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών. Επί αρκετά έτη εργάζεται στην ηχοληψία και στην τεχνική υποστήριξη του ραδιοφωνικού σταθμού της Πειραϊκής Εκκλησίας 91,2 FM. Έχει δεξιότητες στους τομείς της τεχνικής κατάρτισης, παροχή τεχνικών θεμάτων πληροφορικής, IT management και τεχνολογία πολυμέσων (βίντεο – ήχος). Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με μουσική και κινηματογράφο και βίντεο μοντάζ.

 • k.dantilis@peradio.com

  Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1978 και είναι πτυχιούχος της Ανωτέρας Εκκλησιαστικής Σχολής Αθηνών.

  Συνεργάζεται με το Ραδιοφωνικό Σταθμό της Πειραϊκής Εκκλησίας από το 1998 και έχει προετοιμάσει και παρουσιάσει εκπομπές για όλες τις ζώνες προγράμματος με ποικίλη θεματολογία και περιεχόμενο.

  Κατά το παρελθόν έχει αρθρογραφήσει σε τοπικές εφημερίδες των Δήμων Πειραιά και Αιγάλεω, καθώς επίσης και στο περιοδικό «Πειραϊκή Εκκλησία».

  Είναι υποδιευθυντής του Τομέα Εκδηλώσεων του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

 • f.konstantellou@peradio.com

  Γεννήθηκε και μένει στον Πειραιά, είναι Απόφοιτος Παιδαγωγικής Σχολής Νηπιαγωγών-Παιδοψυχολόγων.

  Η μόνιμη ασχολία της είναι το Ραδιόφωνο της Πειραΐκής Εκκλησίας, αλλά δραστηριοποιείται και στον τομέα Κατήχησης και Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

  Γραμματέας-Βοηθός του Υπευθύνου της Σύναξης Νέων του Μητροπ . Ι. Ν. Αγίας Τριάδος Πειραιώς ,στον Τομέα Νεότητας του Ι. Ν. Αγ. Νικολάου Πειραιώς και στην Κατήχηση παιδιών Δημοτικού του Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας Πειραιώς.

  Προσφέρει τις υπηρεσίες της στο Ραδιοφωνικό Σταθμό “ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ” επί σειρά ετών καθημερινά.

  Είναι η άμεση φωνή που ακούν οι ακροατές του ραδιοφώνου.

  Απαντά στους ακροατές μέσω του Τηλεφωνικού Κέντρου και καταγράφει τις παρατηρήσεις και τις υποδείξεις τους.

  Παραγωγός επί σειρά ετών μιας καθημερινής εκπομπής με νόστιμες συνταγές με τίτλο ”Επιούσιος Άρτος”.

 • l.markoudis@peradio.com

  Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1974. Το 1990 ξεκίνησε εθελοντικά τη συνεργασία του με τον ραδιοφωνικό σταθμό της Πειραϊκής Εκκλησίας ως παραγωγός. Συνεργασία που συνεχίστηκε για όλα τα επόμενα χρόνια. Σπούδασε Επικοινωνία και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στο Πανεπιστήμιο Αθήνων και έλαβε το μεταπτυχιακό του ΜΑ in Media Management από το Middlesex University του Λονδίνου. Εργάστηκε για 12 χρόνια στην ιδιωτική τηλεόραση (Mega, Alpha, ET1, SKAI) ενώ συμμετείχε σε μεταγλωττίσεις τηλεοπτικών σειρών, ντοκυμαντέρ και κινηματογραφικών ταινιών. Είναι μεταπτυχιακός φοιτητής στον τομέα της Δογματικής στη Θεολογική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι έγγαμος με τρία παιδιά.

 • g.mparlas@peradio.com

  Ο Γιώργος Μπάρλας γεννήθηκε στο Αγρίνιο. Είναι θεολόγος, φιλόλογος, συγγραφέας, ραδιοφωνικός παραγωγός και δ/ντής ποιότητας προγράμματος του ραδιοφωνικού μας σταθμού. Προσφέρει τις υπηρεσίες του στο ρ/σ της Π.Ε. από το 1988 έως σήμερα. Εργάστηκε στην ιδιωτική εκπαίδευση επί χρόνια και σήμερα εργάζεται στη δημόσια εκπαίδευση. Είναι νυμφευμένος με τη Σοφία Xατζή και έχουν δύο παιδιά.

 • a.pappas@peradio.com

  Γεννημένος στις 12/06/78 στο Τορόντο του Καναδά,

  Απόφοιτος γενικού Λυκείου και κάτοχος πτυχίου ηχοληψίας από το εργαστήριο ελεύθερων σπουδών ΑΝΤ1 το 2001.

  Έκτατε προσφέρω τις υπηρεσίες μου στον ραδιοφωνικό σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς έως και σήμερα.

 • k.tziliou@peradio.com

  Η Κωνσταντίνα Τζήλιου γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι, επίσης, απόφοιτη του Εργαστηρίου Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας όπου σπούδασε με υποτροφία της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

  Στην «Πειραϊκή Εκκλησία» πρωτοήρθε το 1990 και συνεχίζει μέχρι σήμερα να είναι υπεύθυνη για τη σύνταξη και εκφώνηση των δελτίων ειδήσεων και παραγωγός εκπομπών με ποικίλη θεματολογία και περιεχόμενο καθώς και πραγματοποίηση συνεντεύξεων.

  Έχει παρακολουθήσει Σεμινάρια ορθοφωνίας και ορθού λόγου στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση που διοργάνωσε η  Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) της οποίας είναι μέλος. Είναι έγγαμη και μητέρα ενός κοριτσιού.

 • m.xaratzopoulou@peradio.com

  Γραμματέας, υπεύθυνη διεκπεραίωσης εκδρομών και συνεργάτης της εκπομπής « ΕΦ’ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ».

  Γεννήθηκε στον Πειραιά.

  ΒΑΣΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ
  Σχολή Οικονομίας και Διοίκησης (ΤΕΙ Αθήνας)-Ψυχολογίας (Κέντρο Ανθρωπιστικών Σπουδών και Ερευνών Αθήνας)- Γραμματέων Διευθύνσεως (DIDACTA).

  ΑΛΛΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ
  Πιάνου ( 12 έτη στο Ελληνικό Ωδείο ) – Ορθοφωνίας( με τους: Γ. Βουτσίνο και Κ. Κινή).

  Στέλεχος του Νεανικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς από το 1978 και μέλος της Θεατρικής ομάδας.

  Συνεργάτης του Ραδιοφωνικού Σταθμού από την ίδρυσή του (1988).

  Μέλος του Συνδέσμου Επιστημόνων Πειραιώς (1993).

  Παντρεμένη με τον Παναγιώτη Χαρατζόπουλο, Καθηγητή φυσικό, στο Ζάννειο Πρότυπο Πειραματικό Λύκειο Πειραιά και Πρόεδρο του Συνδέσμου Επιστημόνων Πειραιώς.

 • s.xatzi@peradio.com

  Η Σοφία Χατζή γεννήθηκε στον Πειραιά. Απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Πειραϊκού Συνδέσμου. Είναι συγγραφέας, μεταφράστρια και παραγωγός του ραδιοφωνικού μας σταθμού από το 1989 έως σήμερα. Έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της ως διευθύντρια του ιεραποστολικού σχολείου «Φως Χριστού» (1991-1993) στο Κολουέζι του Κονγκό. Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Μπάρλακαι έχουν δύο παιδιά.

 • k.farsedakis@peradio.com

  Γεννήθηκε στον Πειραιά. Η πρώτη επαφή του με τον ραδιοφωνικό σταθμό της Πειραικής Εκκλησίας έγινε το Νοέμβριο του 1988 οπότε και ξεκίνησε την συνεργασία του ως ηχολήπτης.
  Μεταξύ άλλων, επιμελήθηκε τότε την επιτυχημένη για χρόνια εκπομπή «Η βιβλιοθήκη του σταθμού μας».

  Το 1992 ήταν ο βασικός ηχολήπτης του πρώτου πρωινού μαγκαζίνο με τίτλο «Ημεροδρόμιο»
  Το 1991 δημιούργησε για πρώτη φορά 2ωρο πρόγραμμα 12 με 2 στη νυχτερινή ζώνη του σταθμού.

  Το 1995 το νυχτερινό πρόγραμμα αυξάνεται σε 4 ώρες.

  Από το 2001 το προγραμμα είναι πια ψηφιακό και εκπέμπει για 8.30 ώρες έως το πρωί με επετειακά και άλλα αφιερώματα, εκπομπές δικής του παραγωγής και αναμεταδόσεις ορισμένων εκπομπών του πρωινού προγράμματος.

Η “Πειραϊκή Εκκλησία 91,2 FM” στηρίζεται στην δική σας αγάπη!

Για όσους θέλουν να βοηθήσουν υπάρχει ειδικός λογαριασμός της Ιερά Μητροπόλεως Πειραιώς για το ραδιοφωνικό μας σταθμό.