Αφιερωμένο στον Άγιο Νεκτάριο το Ημερολόγιο – Αγιολόγιο 2020 της Πειραϊκής Εκκλησίας.

Το Ημερολόγιο –Αγιολόγιο 2020 του Ραδιοφωνικού Σταθμού «Πειραϊκή Εκκλησία» κυκλοφορεί και είναι αφιερωμένο στον Άγιο Νεκτάριο τον Θαυματουργό με αφορμή την συμπλήρωση εκατό χρόνων από την οσιακή κοίμησή του.

Με καλαίσθητη και υψηλής ποιότητας εμφάνιση, το αφιέρωμα στον Άγιο του περασμένου αιώνα, περιλαμβάνει αποσπάσματα από το βιβλίο του Αρχιμ. Ανανία Κουστένη «Λόγοι για τον Άγιο Νεκτάριο».

Στις σελίδες του ο αναγνώστης θα βρει, κείμενο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ για την προσφορά του Ραδιοφωνικού Σταθμού και αναλυτικά το πρόγραμμα για κάθε ημέρα της εβδομάδας. Θα βρει, επίσης, χρηστικές πληροφορίες για το πολυσχιδές ιεραποστολικό, ποιμαντικό και φιλανθρωπικό έργο της Μητροπόλεως Πειραιώς.

Παρατίθεται το Αγιολόγιο του 2020, το οποίο περιέχει τα Αποστολικά και ευαγγελικά αναγνώσματα των Κυριακών του έτους, την εικόνα του εορτάζοντος Αγίου με τον βίο του συνοπτικά, αγιογραφικά αποσπάσματα και πατερικά αποφθέγματα, τις καθιερωμένες νηστείες της Εκκλησίας μας και την Εωθινή προσευχή.

Το Ημερολόγιο-Αγιολόγιο του Ρ/Σ «Πειραϊκή Εκκλησία» μπορείτε να το προμηθευτείτε από τα γραφεία του Ρ/Σ «Πειραϊκή Εκκλησία» ( τηλ. 210-4118602 και 210-4118640) και από το Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς (τηλ. 210-4122625).

 

 

 

 

Κοινοποιήστε:


Η “Πειραϊκή Εκκλησία 91,2 FM” στηρίζεται στην δική σας αγάπη!

Για όσους θέλουν να βοηθήσουν υπάρχει ειδικός λογαριασμός της Ιερά Μητροπόλεως Πειραιώς για το ραδιοφωνικό μας σταθμό.