Η Πειραϊκή Εκκλησία τιμά την Μνήμη του Προστάτη της, Αγίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου.

Η μνήμη του Αγίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου, Προστάτου του Ραδιοφωνικού Σταθμού «Πειραϊκή Εκκλησία» θα τιμηθεί και φέτος στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς την Κυριακή 1 και την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου.

Είναι γνωστή στους πάντες η αγάπη του Αγίου προς τον Ραδιοφωνικό μας Σταθμό, τον οποίο χαρακτήριζε «άμβωνα» παροτρύνοντας όλους όσοι βρίσκονταν κοντά του να τον ακούν.

Την Κυριακή 01/12 στις 18:00 θα ψαλεί Μέγας πανηγυρικός εσπερινός χοροστατούντος του Πνευματικού μας Πατέρα, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ. Την Δευτέρα 02/12 το πρωί θα τελεσθεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία και στις 18:00 θα ψαλούν ο μεθέορτος εσπερινός και η Παράκληση του Αγίου Πορφυρίου.

Καλούμαστε όλοι, τιμώντας την μνήμη του Αγίου των ημερών μας που τόσο αγάπησε την «Πειραϊκή Εκκλησία» και συνεχίζει να την ενισχύει, να ενώσουμε  τις προσευχές μας στον Πανάγιο Θεό, δια πρεσβειών του Αγίου, να Ευλογεί, να οικοδομεί και να αυξάνει το καλλίκαρπο έργο του Ραδιοφωνικού μας Σταθμού ώστε να παραμένει πάντα «το Ραδιόφωνο που μιλάει στην ψυχή μας» και να μεταδίδει το μήνυμα του Ευαγγελίου και τη χαρά της Αναστάσεως.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να ανταμώσουμε όλα τα μέλη της  μεγάλης οικογένειας του Ραδιοφώνου που μιλάει στην ψυχή μας, για μία ακόμη φορά με την ευκαιρία της Μνήμης του Προστάτη Αγίου μας.

Κοινοποιήστε:


Η “Πειραϊκή Εκκλησία 91,2 FM” στηρίζεται στην δική σας αγάπη!

Για όσους θέλουν να βοηθήσουν υπάρχει ειδικός λογαριασμός της Ιερά Μητροπόλεως Πειραιώς για το ραδιοφωνικό μας σταθμό.