Blog

Νέο Πρόγραμμα στην “Πειραϊκή Εκκλησία”, το ραδιόφωνο που μιλάει στην ψυχή μας!

1821-2021 

Η Πειραϊκή Εκκλησία, το ραδιόφωνο που μιλάει στην ψυχή μας, προσαρμόζει το νέο της πρόγραμμα και τιμά την μεγάλη επέτειο των 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επαναστάσεως. 

Με καθημερινές αναφορές στις στιγμές του μεγάλου αγώνα της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας, με το χρονικό της πορείας της Επαναστάσεως των Ελλήνων, με τα απομνημονεύματα των πρωταγωνιστών της εποχής, με τα συναξάρια των νεομαρτύρων, με τις βιογραφίες των αγωνιστών, το πρόγραμμα μας φέτος αλλάζει και ντύνεται Ελλάδα! Παράλληλα εκτενείς αναφορές σε όλες σχεδόν τις εκπομπές και σειρά από επίκαιρες ομιλίες, θα μας δώσουν την ευκαιρία να προσεγγίσουμε τη μοναδική αυτή επέτειο της ενδοξότερης στιγμής της Νεοελληνικής Ιστορίας. 

Με τον δικό μας ραδιοφωνικό τρόπο, καταθέτουμε μία μαρτυρία για όλους τους όπου γης Έλληνες, αισθανόμενοι υποχρέωση σε όλους εκείνους που αγωνίστηκαν για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία. 

Από την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου και για ολόκληρο το 2021, το πρόγραμμα μας αλλάζει και όλοι μαζί πανηγυρίζουμε τα 200 χρόνια της Ελευθερίας μας. Όλοι μαζί τιμούμε την Πατρίδα μας. Την Ελλάδα μας που γιορτάζει.  

Κοινοποιήστε:


Η “Πειραϊκή Εκκλησία 91,2 FM” στηρίζεται στην δική σας αγάπη!

Για όσους θέλουν να βοηθήσουν υπάρχει ειδικός λογαριασμός της Ιερά Μητροπόλεως Πειραιώς για το ραδιοφωνικό μας σταθμό.