…βαδίζοντας στην αρχή της 4ης δεκαετίας!!! Τετάρτη 30 Οκτωβρίου από τις 10:00

Την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019 ο Ραδιοφωνικός Σταθμός «Πειραϊκή Εκκλησία» συμπληρώνει 31 χρόνια λειτουργίας και βρίσκεται στην αρχή της 4ης δεκαετίας!

Αυτήν τη γιορτινή ημέρα, από τις 10:00  το πρωί και έως αργά το βράδυ, σάς περιμένουμε όλους, ως πολύτιμα μέλη της μεγάλης αυτής οικογένειας, προκειμένου να μιλήσετε και εσείς πλέον για το ραδιόφωνο που μιλάει στην ψυχή μας!

Δυο λόγια αγάπης που θα προσφέρουν ελπίδα στους ανά τον κόσμο ακροατές του πρώτου Εκκλησιαστικού ραδιοφωνικού σταθμού της χώρας. Απαντήστε από καρδιάς σε ένα και μόνο ερώτημα: «Τι σημαίνει για εσάς το ραδιόφωνο της Πειραϊκής Εκκλησίας;».

Περιμένουμε τα μηνύματά σας από όπου και αν μας ακούτε: από την Αττική ή την Επαρχία… από την Ελλάδα ή το Εξωτερικό… από οποιαδήποτε γωνιά του πλανήτη φτάνει το μήνυμα του Ευαγγελίου, μέσω της Πειραϊκής Εκκλησίας.

Καλέστε στο 210 41 18 602 και στο 210 41 18 640 και πείτε: «θέλω να μιλήσω και εγώ για την Πειραϊκή Εκκλησία. Θέλω και εγώ να πω δυο λόγια για το ραδιόφωνο που μιλάει στην ψυχή μου… στην ψυχή μας!»

Όσοι είστε μακριά και δεν μπορείτε να βρεθείτε κοντά μας, στείλτε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στο info@peradio.com

… όσοι όμως μπορείτε, ελάτε να ανταμώσουμε για μία ακόμη φορά εδώ από όπου εκπέμπει αυτή η φωνή. Σας περιμένουμε στην οδό Βούλγαρη 48 στον Πειραιά.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε όλους!

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019: Ακούμε την δική σας φωνή για το ραδιόφωνο που μιλάει στην ψυχή μας.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210 41 18646

Κοινοποιήστε:


Η “Πειραϊκή Εκκλησία 91,2 FM” στηρίζεται στην δική σας αγάπη!

Για όσους θέλουν να βοηθήσουν υπάρχει ειδικός λογαριασμός της Ιερά Μητροπόλεως Πειραιώς για το ραδιοφωνικό μας σταθμό.