ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

Καθημερινά ο Ραδιοφωνικός μας Σταθμός μεταδίδει τις Ιερές Ακολουθίες οι οποίες τελούνται στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς.

  

Λοιπές Προγραμματισμένες Μεταδόσεις

Ιουνίου 2018

 

(στα παρακάτω αναγραφόμενα συχνά υπάρχουν ανανεώσεις)

 

Σάββατο 2 Ιουνίου 2018:

07:00    Η Ακολουθία του Όρθρου και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία από το Παρεκκλήσιο των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου του Καθεδρικού Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Πειραιώς, για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων, Ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ.Σεραφείμ.

 

18:30    Η Ακολουθία του Πατριαρχικού Εσπερινού από την Ιερά Μονή Οσίου Δαυίδ του Γέροντος Ευβοίας, με την ευκαιρία Αγιοκατατάξεως του Οσίου Ιακώβου Τσαλίκη, του επονομαζομένου και "με συγχωρείτε".

 

Κυριακή 3 Ιουνίου 2018:

18:30    Η Ακολουθία του Εσπερινού από την Ιερά Μονή Οσίου Δαυίδ του Γέροντος Ευβοίας, με την ευκαιρία Αγιοκατατάξεως του Οσίου Ιακώβου Τσαλίκη, του επονομαζομένου και "με συγχωρείτε".

 

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018:

07:30    Ο Όρθρος και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μηνιατών Ληξουρίου, επί τη εορτή του Αγίου Παναγή Μπασιά.  

 

Κυριακή 10 Ιουνίου 2018:

07:00    Ο Όρθρος και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία από τον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Νέου ΦαλήρουΙερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ.Σεραφείμ.   

 

 Κυριακή 10 Ιουνίου 2018:

 18:00    Επιστημονική Ημερίδα με θέμα "Οι αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας για τα Θρησκευτικά: Νέα δεδομένα - προοπτικές". Την ημερίδα διοργανώνει η Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων στην Ακαδημία Αθηνών. 

 

 

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018:

07:00    Ο Όρθρος και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία από τον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Πειραιώς, επί τη μνήμη του Αγίου Λουκά του Ιατρού, Ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ.Σεραφείμ.   

 

  

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018:

18:30    Η Ακολουθία του Συνοδικού Εσπερινού από τον Πανηγυρίζοντα Καθεδρικό Ιερό Ναό Αποστόλου Παύλου Κορίνθου, χοροστατούντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.Ιερωνύμου. 

 

 Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018:

07:30    Ο Όρθρος και η πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία από τον Πανηγυρίζοντα Καθεδρικό Ιερό Ναό Αποστόλου Παύλου Κορίνθου.

 

 

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα

του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς

κ.κ.Σεραφείμ ΕΔΩ