Blog

Ευκαιρίες δημιουργικής απασχόλησης και θέασης, από την Πειραϊκή Εκκλησία.

Αγαπητοί ακροατές της Πειραϊκής Εκκλησίας,

στην προσπάθειά μας να προσφέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες ευκαιρίες τόσο για την απασχόληση των παιδιών που τούτες τις ημέρες βρίσκονται πολλές ώρες στο σπίτι, όσο και για την παρακολούθηση ωφέλιμων και – με την πραγματική έννοια του όρου – ψυχαγωγικών θεαμάτων για μικρούς και μεγάλους, ο Ραδιοφωνικός μας Σταθμός έχει «εκμεταλλευτεί» την τεχνολογία και έχει ενεργοποιήσει τις τελευταίες ημέρες περισσότερο τον κανάλι του ραδιοφώνου που μιλάει στην ψυχή μας, στο YouTube.

Πληκτρολογώντας στην σχετική σελίδα «Πειραϊκή Εκκλησία» και εισερχόμενοι στο κανάλι μας, μπορείτε, εκτός από το να ακούσετε απευθείας το πρόγραμμα και ραδιοφωνικές εκπομπές που κατά καιρούς αναρτώνται, να δείτε ορισμένες νέες ενότητες που αφορούν τόσο τους μικρούς, όσο και τους μεγάλους φίλους του Ραδιοφωνικού μας Σταθμού.

Ενδεικτικά αναφέρουμε δύο νέες κατηγορίες που μπορείτε να δείτε:

               Α) την ενότητα με τίτλο «Παιδική Κατασκευαστική», που παρουσιάζονται εύκολες και όμορφες κατασκευές για τους μικρούς μας φίλους και

               Β) την ενότητα των Θεατρικών έργων και δρώμενων που έχουν, κατά καιρούς, παρουσιαστεί στις Γιορτές Νεολαίας της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

Όπως πάντα, αλλά ιδιαίτερα σε αυτές τις πρωτόγνωρες για όλους στιγμές που ζούμε, κάθε πρόταση που ως σκοπό θα έχει την αλληλοστήριξη και ενδυνάμωση όλων, είναι πάντα ευπρόσδεκτη.

Σε αυτές τις πρωτόγνωρες για όλους στιγμές που ζούμε, συμπορευόμαστε και Προσευχόμαστε ο Θεός να ενισχύει όλους στον καθημερινό τους αγώνα!

Καλή δύναμη, καλή συνέχεια και καλές υπομονές στα δύσκολα που περνάμε!

 

https://www.youtube.com/channel/UCCiYIARg4_6XFSBJU_MduuA?view_as=subscriber

 

Κοινοποιήστε:


Η “Πειραϊκή Εκκλησία 91,2 FM” στηρίζεται στην δική σας αγάπη!

Για όσους θέλουν να βοηθήσουν υπάρχει ειδικός λογαριασμός της Ιερά Μητροπόλεως Πειραιώς για το ραδιοφωνικό μας σταθμό.